Vadkanok látogattak el a Somogy megyei faluba

Vaddisznó a kirakatban, avagy hogyan hat a szokatlan meleg az állatokra

Talán a szokatlanul enyhe időtől zavarodott meg az a két vaddisznó, amelyik szerda délelőtt ellátogatott a Somogy megyei Osztopánba.

2010.12.08 15:26MTI

Egyikük nekifutott a helyi élelmiszerbolt kirakatának - mondta a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-nek.

Az élelmiszerboltban tartózkodókban nagy riadalmat keltett a kirakatot betörő vaddisznó, de az üvegen kívül másban nem esett kár.

A helybeliek másik két vaddisznót is láttak a település belterületén, ezért értesítették a térség illetékes vadásztársaságát, hogy közreműködjön az állatok erdőbe való visszajuttatásában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.