Vaddisznót mentettek ki a Dunából Budapesten

Citadelláról szaladt le a vaddisznó, majd a Dunába vetette magát!

Vaddisznót mentett ki a Dunából a vízirendészet a tűzoltóság segítségével szerdán Budapesten, a Petőfi híd budai hídfőjénél - közölte a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője az MTI-vel.

2009.05.27 09:45MTI

Molnár Péter hozzátette: a vaddisznó a Citadelláról jött le, a Lánchídnál ért a Dunához, majd a rakparton szaladt a Szabadság híd felé. Az állat az Erzsébet hídnál esett a Dunába, majd a part közeléből a folyó közepe felé sodródott. 

A vízirendészet és a tűzoltók kötelek segítségével lehurkolták az állat lábait, majd sikerült a partra vinniük. A szóvivő tájékoztatása szerint a vaddisznót a budakeszi vadasparkba szállítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.