Állatok miatt történt baleset

Rendőr elé ugrottak a vaddisznók - karambolozott

Egy 29 éves kalocsai rendőr, a BRFK beosztottja volt az a sofőr, aki vaddisznók miatt karambolozott vasárnap este az 51-es főúton.

2008.12.29 10:45Objektív Hírügynökség

Egy 29 éves kalocsai rendőr, a Budapesti Rendőr-főkapitányság beosztottja volt az a sofőr, aki vaddisznók miatt karambolozott vasárnap este az 51-es főúton - értesült az Objektív Hírügynökség a Bács-Kiskun Megyei RFK sajtószolgálatától.

A rendőr szabadidejében az általa vezetett Opel Corsa személyautóval közlekedett Dunapataj külterületén az 51-es számú főúton Budapest irányából Baja felé.

Az út 108-as kilométerénél egy vaddisznócsorda csörtetett elé az úttestre, emiatt - hogy az ütközést elkerülje- a kormányt balra rántotta és erőteljes fékezésbe kezdett, így a szemből érkező - egy 38 éves kiskunhalasi férfi által vezetett - MAN tehergépkocsiból és a hozzá kapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvény jobb elejének ütközött.

A balesetben a rendőr és a jobb első ülésen utazó 23 éves bátyai nő 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedtek.

A személygépkocsiban mintegy 1.500.000 Ft, a járműszerelvényben 200.000 Ft anyagi kár keletkezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.