Döbbenetes családi dráma...

Brutális: Leszúrta nejét egy férfi Mihályiban - Az asszony kivérzett

Konyhakéssel szíven szúrta feleségét egy férfi Mihályiban, mire a mentők megérkeztek, a nő kivérzett - Szombaton este szólalkozott össze a házaspár a Győr-Moson-Sopron megyei község egyik családi házában.

2008.12.28 14:45HavariaPress

Konyhakéssel szíven szúrta feleségét egy férfi Mihályiban, mire a mentők megérkeztek, a nő kivérzett - értesült a HavariaPress.

Szombaton este szólalkozott össze a házaspár a Győr-Moson-Sopron megyei község egyik családi házában. Az 59 éves férj a vita végére a keze ügyébe került konyhakéssel tett véget: a kést felesége szívébe döfte.

A férfi ezek után a szomszédba ment, hogy kihívja a mentőket, nekik ugyanis nem volt telefonjuk. Mire a szomszédból riasztott mentők a helyszínre értek, az 52 éves asszony már kivérzett, nem lehetett rajta segíteni.

A férjet a rendőrök a helyszínen őrizetbe vették; majd emberölés miatt indítottak vele szemben eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.