Családi tragédia Borsodban

Leszúrta fiatal feleségét, majd magával is végzett az idős férfi

Pénteken reggel találtak rá egy házaspár mindkét tagjának holttestére egy családi háznál, Vadnán; a gyanú szerint az idős férj leszúrta feleségét, majd magával is végzett.

2008.12.19 16:38HavariaPress

A szomszédban élő rokonok találtak rá pénteken reggel a Kazincbarcika közeli kisközség egyik házában a halott párra.

A 29 éves nő vérbe fagyva, nyakán szúrt sérüléssel feküdt a padlón, 72 éves férje pedig a csűrben lógott egy gerendára akasztott kötélen. A rendőrség elsődleges gyanúja szerint az idős férj leszúrta feleségét, majd végzett magával is.

A családi tragédia körülményeit még vizsgálják, az indíték egyelőre nem ismert; a pár több gyermekével együtt rendezett körülmények közt élt a faluban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.