Súlyos sérüléseket szenvedett

Telefonfülke állította meg a részeg sofőrt!

Súlyos sérüléseket szenvedett az a férfi, aki autójával egy telefonfülkének hajtott Békésen. Szervezetében a teszt jelentős mennyiségű alkoholt mutatott ki.

2008.12.28 13:50HavariaPress

Autójával egy telefonfülkének hajtott és súlyos sérüléseket szenvedett egy férfi Békésen. Szervezetében a teszt jelentős mennyiségű alkoholt mutatott ki - értesült a HavariaPress.

Békés Deák Ferenc utcájában történt a baleset: a meglehetősen ittas sofőr elvesztve autója felett uralmát, nekihajtott a járdán álló telefonfülkének.

A karambol következtében a jármű és a fülke is totálkáros lett. A sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők, szervezetében jelentős mennyiségű alkoholt mutatott ki a vérvétel után elvégzett teszt, ezért a rendőrség eljárást indított vele szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.