Mindössze öt túlélő

Washingtoni földcsuszamlás: még több az áldozat

A földcsuszamlás, amely harminc házat romba döntött és más károkat is okozott, a múlt szombaton történt a Seattle-től 100 kilométerre északra fekvő Oso településen. A csuszamlást az elmúlt hetek súlyos esőzései okozták.

2014.04.01 07:57MTI

Huszonhétre nőtt keddre az Egyesült Államok északnyugati részén fekvő Washington szövetségi államban történt földcsuszamlás áldozatainak száma - közölték a helyi hatóságok. A halálos áldozatok közül eddig 19-et azonosítottak.

A hatóságok továbbra is 22 embert eltűntként tartanak nyilván, az ő számuk hétfő óta nyolccal csökkent. Nyolcan sérültet kórházban ápolnak, köztük egy hat hónapos csecsemőt. Az eltűntek keresését nehezíti az, hogy a sárréteg alatt gázpalackok és vegyszereket tartalmazó raktárak is vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.