Lehet, hogy nem úszni készül?

18+ - Ez a vékony pánt aligha fedi el a kebleit

Ha Vivien úszni készül, úgy biztosan nem a vízben, sokkal inkább a boldogságban. Az örömök tengerére persze nem indulhat útnak egyedül, talán épp ezért vette magára ezt a csábos napozóruhát.

2013.08.17 18:59ma.hu

Vivien szeret úszni, de ezúttal nem valamiféle tengeri kalandra készül. Ebben a keskeny pántban, amit fürdőruhának nevezni erős túlzás lenne, képtelenség kényelmesen úszni, főleg akkora keblekkel, mint amilyenek neki vannak.

A boldogság hullámait viszont annál szívesebben meglovagolná ma. Igaz, ahhoz se kell túl sok ruha, viszont ha nem akar egyedül boldogulni, akkor muszáj efféle csábító trükkökhöz folyamodnia.

Minket meggyőzött. És Önt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.