Nem szakszerű, viszont annál izgatóbb

18+ - Így tartja formában csábos idomait Deborah

Bármelyik személyi edző sírógörcsöt kapna, ha meglátná a gépeken tűsarkúban nyomuló Deborah-t, de ki foglalkozik ilyen részletekkel, mikor összességében mégiscsak izgató látványt nyújt?

2013.08.16 19:29ma.hu

Talán örökre rejtély marad, hogyan őrzi meg formás alakját Deborah, egyvalamiben lehetünk csak biztosak: taposógépet most látott először, máskülönben eszébe sem jutna magassarkúban parádézni rajta. De végül is semmi furcsa nincs ebben: nem fitnessvideókkal szeretne sikereket elérni, a csábításhoz sokkal jobban ért és ezt ki is használja, ahogy csak tudja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.