Nem a tudásával nyűgözné le a tanárt

18+ - Kebleivel szerezne jobb osztályzatot Mackensie

St. Mackensie nem is annyira szent, mint amennyire a neve mutatja, esze viszont több van, mint hinnénk. Mert a kevésbé okos diák csak tanul és tanul a pótvizsgára, neki viszont jobb módszere van.

2013.08.13 19:29ma.hu

Még hogy St. Mackensie, mikor ártatlanságnak és szentségnek még annyi nyomát sem látjuk benne, mint... na de ne hasonlítgassunk, egyezzünk ki abban, hogy szikrányi visszafogottság sincs benne, és bármennyire is tudja, mi a kötelessége, most sem tud kibújni a bőréből.

A ruhájából viszont annál inkább, így a jelek szerint a pótvizsgára készülő ifjú hölgy nem a szellemi képességeivel tervezi lenyűgözni a vizsgáztatóját.

Mi megfontolnánk azt a kettest...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.