Sikamlós kalandok Ninával

18+ - Előbb megnedvesítette, aztán jól megmutatta

Az ember másra se vágyik ebben a szörnyűségesen forró kánikulában, mint némi felfrissülésre, és mi lehetne üdítőbb élmény, mint egy erősen alulöltözött, de tetőtől talpig nedves szépség?

2013.08.09 19:29ma.hu

Állítólag nem kell már sokat várni egy kis hőmérséklet-csökkenésre, de Nina Leigh ennél sokkal-sokkal türelmetlenebb, meg egyébként sem szereti kihasználatlanul hagyni azt az időt, amit vadászatra fordíthat.

Nem csoda hát, ha gondolkodás nélkül belevetette magát most is a hűs medencébe, még a ruháját sem volt ideje levenni, csak utólag jutott eszébe, hogy így nem lesz jó, így aztán akkor látott hozzá a vetkőzésnek, amikor már jó nedves volt mindenhol.

Na ki akad a csalijára?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.