Hosszú a ruha, de mit sem takar

18+ - Hol a keblét, hol a szemérmét mutogatja Mia

Majdnem sikerült megtévesztenie minket Mia Malkovának, de aztán csak lehullt a lepel, szó szerint. A huncut csábító hosszú ruhát vett fel, mintha szégyenlős lenne, pedig nagyon nem az!

2013.08.06 19:29ma.hu

A kevésbé türelmes szemlélődők már rég elmentek a tengerpartról, Mia Malkova csak a legkitartóbbaknak mutatja meg bájait. Úgy tett, mintha illedelmes úriasszony lenne, felvette a hosszú ruháját, ami még a bokáját is eltakarta, de amikor elérkezettnek látta az időt, bizony nem fogta vissza magát!

Nézzék csak, hogyan lebbenti fel a fátylat hol a melléről, hol az örömök barlangjáról, betekintést ad a titkos ígéretek világába, ezek után ki ne szeretné ezeket az ígéreteket beváltatni vele?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.