Tovább forralja az amúgy is meleg levegőt

18+ - Szopogatja és nyalogatja, így hűsöl a melegben

Van egy kis gond Holly Hendersonnal. Na nem a megjelenésével, sőt, arra egy szavunk se lehet, teljesen rendben van a hölgy, viszont ahol megjelenik, ott felforr a levegő. De ebben a kánikulában?!

2013.08.08 19:29ma.hu

Houston, akadt egy kis gondunk - mondhatták volna az Apollo-13 űrhajósai, ha ezekben a napokban meglátták volna Holly Hendersont. A hölgy tényleg nagy galibát csinál, valaki igazán felöltöztethetné már és elvihetné valami zártabb helyre.

Ahol ugyanis megjelenik, ott felforrósodik a levegő, ráadásul ez egy ördögi kör, mert a forróság ellen nyalakodással és szopogatással - a fagyiról beszélünk, hát mi másról? - próbál küzdeni, de ettől még jobban izzik minden.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.