Vajon kit sikerül becserkésznie?

18+ - Meztelen párducként les a prédájára

Sammy Braddyre nézve valahogy egy lesből támadó ragadozó jut azonnal az eszünkbe, de valami macskaféle, mert csak az képes még hosszan játszadozni az áldozatával a végső győzelem előtt.

2013.08.07 19:29ma.hu

A teste hívogatóan formás, a tekintete viszont ijesztően vészjósló: Sammy Braddy pontosan olyan, mint a prédáját kiszemelt párduc, de egyelőre még nem vetette rá magát a zsákmányra, még csak eljátszadozik a gondolattal, mit fog csinálni az áldozatával.

Azzal az áldozattal, aki viszont képtelen elmenekülni, mert megbabonázza őt a csábító jelenség. Talán a karjai mégsem olyan halálosak, bár az biztos, hogy kimerítő csatára kell számítani, ha valaki összeakad ezzel a forróvérű vadmacskával!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.