Jobb módszert talált a felmelegedésre?

18+ - Kicsit fázott, de már levetkőzött Leah Francis

A fene se érti Leah Francist, alighanem valahol a világ egy egészen másik pontján lehet, mert hogy errefelé eszébe nem jutna kapucnis fölsőt venni, az is biztos. Szerencsére gyorsan meg is gondolja magát!

2013.08.12 19:29ma.hu

Talán maga se tudja megmondani, hogy jutott eszébe vastag, kapucnis fölsőbe bújni, de még idejekorán észbe kapott Leah Francis és elkezdte lehámozni magáról a hűvösebb időkre tartogatott holmit.

Persze az is lehet, hogy túl alacsonyra állította a klímát az otthonában. Ez ellen két módszert tudnánk javasolni a dús keblű szépségnek: ha már nagyon fázna, akkor kapcsolja ki a szerkezetet - vagy állítsa magasabbra a hőfokot -, a másik ötletünk viszont az, hogy igenis vetkőzzön csak neki, tutibiztos, hogy hamar talál valakit, aki szívesen felmelegíti!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.