A természethez a meztelen valóság illik

18+ - Nem takargatja a kis csupaszát Kenzie

A vak is láthatja, hogy Kenzie Marie a természet nagy híve. Nemcsak abból derül ez ki, hogy szereti az erdőt járni, hanem abból is, hogy olyankor szereti a meztelen bőrén érezni a levegőt.

2013.08.14 19:29ma.hu

Kenzie Marie ha csak teheti, útra kel és meg sem áll a hegyekig, ahol már kezdődik az erdő. És mivel nagyon szereti a természetet, nem szereti, ha a ruha akadályozza őt a fák és a simogató szellő élvezetében.

Aztán miután levetkőzött, csak álldogál és engedi, hogy minden porcikáját átjárja az erdőből áradó nyugalom. A folytatás meg attól függ, hogy akad-e útitársa vagy egyedül kell nekivágnia a rengetegnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.