Nem rossz ez így se!

18+ - A díszek már megvannak, de hol a ruha?

A legtöbb nő úgy szokott készülődni bárhová, hogy előbb választja ki a ruhát és csak utána a hozzá illő kiegészítőket. Adina Barbu fordítva csinálja, már minden rajta van, csak ruha nincs egy szál se.

2013.08.15 19:29ma.hu

Vagy a mi látásunk kezd romlani és azért nem látjuk a ruhát Adina Barbu testén, noha nyilvánvaló, hogy a legapróbb részletekre is odafigyel, vagy tényleg megfeledkezett az öltözéke legjelentősebb darabjáról.

Ha az előbbi eset áll fenn, akkor ez lesz az a szemészeti probléma, amivel nem szeretnénk orvoshoz menni, na még csak az hiányozna, hogy meggyógyítsa, ha viszont utóbbi, akkor óriási köszönetünk a fotósnak, aki diszkréten csendben maradt és nem figyelmeztette a mutatós modellt erre az aprócska hiányosságra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.