Fogadatlan menedzser

Ecclestone a Ferrariban látja Vettelt

A Forma-1 "mindenható ura", Bernie Ecclestone igencsak meglepődött azon, hogy Sebastian Vettel még mindig nem írt alá a Ferrarihoz.

2009.04.28 12:39f1-live.hu

Bernie Ecclestone nem sok pilótát kedvel annyira a mezőnyben, mint Fernando Alonsót, vagy épp a Forma-1 legújabb üdvöskéjét, Sebastian Vettelt.

Vettel még tavaly a Brit Nagydíjon írt alá a Red Bull-Racing istállóhoz, de már akkor hallani lehetett, hogy az olasz istálló finoman érdeklődik iránta.

Bernie nem bír magával, és továbbra is Vettel mellett kampányol. „Én már a Ferrarinál látom őt. Őszintén szólva nagyon meg vagyok lepve, amiért Vettel még mindig nem írt alá a Ferrarihoz, de ennek is el fog jönni az ideje.” – mondta Ecclestone.

A Red Bull-Racing csapatfőnöke, Christian Horner a következőt válaszolta: ”Bernie Ecclestone felcsapott Sebastian Vettel nem hivatalos menedzserének. Tudjuk, hogy nagyon szereti őt.” 

„Sebastian egy olyan autóban ül, ami képes a győzelemre. Akkor miért menne a Ferrarihoz?” – tette fel a kérdést Horner.

Vettel-nek 2010 év végéig van érvényes szerződése az istállóval. Korábban a csapat már kijelentette, hogy nincs az a pénz amiért őt elengednék. Legalábbis 2011-előtt biztosan nem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.