Kapós lett a Forma-1 ifjú titánja

Haug a McLaren volánja mögött látná Vettelt

A Mercedes-Benz Motorsport alelnöke, Norbert Haug szerint egy nap a Red Bull csapat fiatal pilótája, Sebastian Vettel az "ezüst-nyíl" volánja mögé ülhet.

2009.04.21 11:33f1-live.hu

Az utóbbi két napban minden Sebastian Vettel körül forog. Már korábban is lehetett hallani arról, hogy a Ferrari és a McLaren-Mercedes is szívesen szerződtetné. Legutóbb a Mercedes-Benzt Motorsport alelnöke, Norbert Haug szólalt meg ezzel kapcsolatban.

”Egy nap lehet az egyik „ezüst-nyilat” fogja vezetni. Erre minden esélye megvan, kitűnő versenyző, és mindene megvan ehhez.” – mondta Norbert Haug Vettelről.

A 21 éves német egyelőre kitart csapata, a Red Bull-Racing mellett. Vettel szerződése 2010 év végig szól, de nem elképzelhetetlen, hogy a télen a wokingiak megpróbálják magukhoz csalogatni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.