Verstappen az eső ellenére 97 kört teljesített

Imádják a 17 éves holland tinipilótát

Bár az első tesztnapon sok eső esett a spielbergi Red Bull Ringen, Max Verstappen eredményes napot zárt kedden.

2015.06.24 08:04ma.hu
epa

A limburgi tini F1-es pilóta 97 kört teljesített a Toro Rossojával, az F1-be bombaként berobbanó 17 éves sokáig az élen állt. A legjobb köre 1.11,328-os volt, a német Pascal Wehlein (Mercedes) és a francia Esteban Ocan (Force India) pár tizedmásodperccel volt gyorsabb.

Verstappen sajnálja, hogy Ausztriában a rossz időjárás miatt kedd délelőtt sokáig csuromvizes volt a pálya. „De jó döntés volt, hogy délután még egy pár órát tesztelhettünk, így mindenkinek lehetősége volt többé-kevésbé befejezni a tervezett programját. A végén sok mindent elvégeztünk és hasznos adatokat gyűjtöttünk. Ezek és a vasárnapi versenyadatok nagyon értékesek lesznek a következő versenyekre nézve.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.