Schumacher családja megköszönte a drukkolást

"Michael nagy harcos és sosem adja fel!"

Továbbra is sűrű hallgatás övezi az immár negyedik napja kómában fekvő Michael Schumacher állapotát, de végre megszólalt az autóversenyző családja is: a rajongóknak üzentek.

2014.01.02 15:13ma.hu

A sajtótájékoztató csütörtökön elmaradt, a menedzser szerint ugyanis értelmetlen lenne azért összehívni a tudósítókat, hogy elmondják, semmi változás az előző naphoz képest, mégis apró jelekből arra következtethetnek Michael Schumacher rajongói, hogy van remény. Már az is jó hír, ha nincs rossz hír - vélik többen, és minden túlélt éjszaka után fellélegeznek a tömegek. Ráadásul nem marad senki teljesen hírek nélkül, most például Schumi családja tett közzé a tavaly visszavonult Forma-1-es pilóta honlapján egy néhány soros köszönő üzenetet.

"Akik figyelemmel követik Michael síbalesetét, szeretnénk köszönetet mondani minden embernek szerte a világon, akik kifejezték együttérzésüket és elküldték a legjobb kívánságaikat az ő gyógyulásáért. Nagy segítséget jelent ez számunkra. Mindannyian tudjuk, hogy ő egy harcos és nem adja fel. Köszönjük!" - olvasható Michael honlapján angol és német nyelven is.

A kritikus, de stabil állapotban lévő egykori autóversenyző december 29-én szenvedett súlyos agysérülést, amikor a francia Alpokban lévő Méribelnél síelés közben elesett és feje egy kiálló sziklának csapódott. Bár volt rajta bukósisak, az ütés ereje annyira nagy volt, hogy mire a grenoble-i kórházba értek vele - előtte egy moutiers-i egészségügyi központba vitték -, már kómában volt. Azóta is mesterséges mélyaltatásban tartják és két életmentő agyműtétet kellett rajta végrehajtani, a második után "apróbb biztató jeleket" észleltek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.