Nem mondanak új híreket

Már a menedzsere sem beszél Schumiról

Szinte lélegzetvisszafojtva várják a rajongók a legfrissebb, lehetőleg biztató híreket Michael Schumacher állapotáról, de hiába: menedzsere és az orvosok is elhallgattak. Egyesek szerint ez inkább jó hír, mint rossz.

2014.01.02 10:53ma.hu
Fotó: MTI

Ugrásra készen állnak a sajtó képviselői a francia Grenoble Egyetemi Kórháza előtt, ám a legfrissebb hírek szerint ma Michael Schumacher menedzsere és kezelőorvosai nem tartanak sajtótájékoztatót. "Minden éjjel felügyelik az állapotát, ami ezúttal is stabilnak mondható, ezért úgy vélem, nincs értelme ma sajtótájékoztatót tartani, hisz nincs jelentősebb változás" - mondta el Sabine Kehm menedzser. Döntésével az orvosok is egyetértettek, így ezúttal a kamerák kereszttüze helyett inkább Schumi ágya mellett töltik az időt és a gyógyulásán dolgoznak.

A tavaly visszavonult Forma-1 pilóta december 29-én szenvedett súlyos agysérülést, amikor a francia Alpokban lévő Méribelnél síelés közben elesett és feje egy kiálló sziklának csapódott. Bár volt rajta bukósisak, az ütés ereje annyira nagy volt, hogy mire a grenoble-i kórházba értek vele - előtte egy moutiers-i egészségügyi központba vitték -, már kómában volt. Azóta is mesterséges mélyaltatásban tartják és két életmentő agyműtétet kellett rajta végrehajtani, a második után "apróbb biztató jeleket" észleltek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.