Idézzük fel az első randit

Szexvakáció, avagy a dolgok, amik közelebb hoznak a kedvesedhez!

Kinek ne lenne kedve néha ott lenni ismét az első randin? Ugyanazt az izgalmat, érzést átélni? Néhány ötlettel újra visszahozhatjuk az első hónapok hangulatát, több év után is.

2011.06.02 14:48ma.hu

A kiruccanások általában jó hatással vannak egy több éve tartó kapcsolatra: az új, közös, romantikus élmények felpezsdítik az embert, kiragadják a hétköznapokból.

Nem kell feltétlenül messzire menekülni, nem szükséges hangulatos szálloda és rózsaszirmokkal telehintett ágy ahhoz, hogy ismét részünk legyen felpezsdítő élményekben.

A mindennapok szürkesége gyakran rányomja a bélyegét a kapcsolatokra, de ha ebből kicsit is kilépünk, az igen jó hatással lehet ránk.

Menjünk el például az első randevúnk helyszínére, fedezzük fel újra azt az utat, amelyet akkor megtettünk a séta során.

Tegyünk érte, hogy újra úgy érezzük magunkat, mint akkoriban: vonuljunk el egy helyre a természetbe, ahol csak ketten vagyunk. Mi lehetne ennél intimebb? Mindentől és mindenkitől elzártan teljesen belefeledkezhetünk egymásba, sőt, még a ruhátlanságunk se zavar senkit...

Kalandozzunk! Egy közös túra, sportolás, egy nem mindennapi kaland, "bátorságpróba" valóságos adrenalinbomba lehet.

Minden, ami az eddigiektől eltérő és nem megszokott - szörf, lovaglás, netán bungee jumping - közelebb hoz minket egymáshoz, az adrenalin pedig szexuálisan is felpörget!

Egy kis veszélyérzet hatására megváltozik az ember, könnyen más szemszögből láthatjuk a párunkat is, izgalmasabbnak találhatjuk, ezért különösen üdítő egy közös kaland.

Menjünk olyan helyre, ahol teljesen új kultúrát, ízeket ismerhetünk meg - elég ehhez egy kulturális esemény, akár nemzetiségi rendezvény vagy hétvége.

A közös, új élmények mindig jó hatással vannak a kapcsolatra, és a szexuális étvágyat is felkeltik.

A kulturális pezsgés ugyancsak felébresztheti bennünk a régi vágyat. Sétáljunk el egy kiállításra, menjünk el egy koncertre, majd üljünk be egy nyüzsgő kávézóba - pohár bor, langyos szellő és emelkedett hangulat: könnyen visszahozhatjuk azt a kellemes bizsergést az esti éjszakában!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.