Tanuld meg kezelni a helyzetet

5 tipp arra, ha a párunk erőszakos az ágyban

Előfordult már veled, hogy egy hirtelen jött szexre vágytál, arra hogy leteperjenek, lefogják a kezed és gyorsan szeretkezz egyet?

2010.09.08 10:00ma.hu

Az erőszakosság és a bántalmazás közt nincs sok különbség, és nagyon könnyen belekerülhet bármelyik nő egy hasonló szituációba.

Mi van akkor, ha szex egyszer csak kihozza az állatot abból, akiben megbíztál?

Bizony egy önfeledt szenvedélyes éjszaka során szembesülhetsz azzal, hogy a pasik viselkedése átcsaphat ijesztőbe, ez a viselkedés pedig nem tréfa. Bár manapság divatjukat élik az erőszakos, időnként már aberráltba hajló pornófilmek, ezért sokan azt hiszik erre tényleg vevők a csajok.

Ez viszont nem egészen van így, ha jól belemerültök egy viccesnek tűnő helyzetbe az ágyban és hirtelen azt tapasztalod kedveseden, hogy számára ez sokkal többet jelent, akkor bizony nem árt elgondolkodni.

De mit tegyünk?

1. Menj bele, de csak akkor, ha neked is jól esik!

Például örömödet leled egy szerepjátékban? Az csak akkor működhet, ha mindketten tudjátok, hogy ez csupán egy felvett szerep, amiből bármikor ki lehet szállni.

2. Figyeld meg a párod a mindennapokban!

Lehetséges, hogy már ott is vannak apróbb jelei az agresszivitásának, és ilyen esetben nincs min tétovázni, hiszen ezek szerint benne ez megvan, csak éppen az idő, és a szex váltotta ki belőle.

Ő valószínűleg nem szerepel az együttlét közben, hanem pontosan ez ő.

3. Dönteni kell!

Neked kell eldöntened, hogy úgy is kell-e, ha esetleg nála ez durvábban van jelen.

De azzal azért számolj, hogy ez az elfojtott agresszió bármikor előtörhet belőle.

4. A megbeszélés és őszinteség elengedhetetlen

Ha a mindennapokban nem is látsz agresszivitásra utaló jeleket a kedveseden, akkor nincs mit tenni, rá kell kérdezni, hogy ő ezt miért élvezi.

5. Csak ami jól esik!

A legfontosabb tehát az, hogy csak olyat csinálj az ágyban is, ami neked a legjobban esik. Ne hagyd, hogy bántson adott esetben, csak azért, hogy neki jó legyen!

Ha pedig más esetekben is felfedezed rajta az agresszivitásra utaló jeleket, akkor gondolkozz el rajta, hogy milyen életed lesz mellette.

Ha te magad is élvezed, hogy időnként kicsit vadultok, esetleg azt játsszátok, hogy ő erőszakosan közelít hozzád, te pedig ártatlan és elesett vagy, akkor nincs miről beszélni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.