A halottak helyén szeretkeztek!

Videóval: Hullajó szex - selyempárnák közt, koporsóban...

Meglepő videófelvétel látott napvilágot a sajtóban a napokban: egy temetkezési vállalat alkalmazottai a selyempárnákkal kibélelt koporsóban rendeztek szexpartit.

2010.09.07 12:29manna.ro

A felvételen jól látszik, hogy a nem éppen szokványos szexuális fantáziáról tanúskodó pár élvezettel veti magát a koporsóba.

Miután megszabadultak ruháiktól, a férfi az elhunyt testek számára fenntartott ládába tette barátnőjét, aki partnere nemi szervére bukva orális szexbe kezdett.

A videónak csak egy töredéke került fel a Click! napilap internetes felületére, feltételezhetően a szexparti nem ért véget a nő buzgó odaadásával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.