Idén is ünnepelhetett

Nem éri meg a Karácsonyt a beteg kisfiú - ezért az egész város októberben ünnepelt - VIDEÓ!

Egy egész város októberben tartotta a karácsonyt a halálos beteg fiú miatt, aki minden bizonnyal decemberben már nem lesz az élők sorában súlyos agyrákja miatt.

2013.11.01 12:56ma.hu

Csontvelőig megható történetnek lehettek tanúi azok, akik részt vettek a teljes szervezésben és bonyolításban, mely során egy egész város hozta előre december 25-ét. Devin Kohlman, a 13 éves kisfiú ugyanis agresszív agytumorja miatt minden bizonnyal már a decembert sem éli meg.

A gyermek egy éve küzd a komolyra fordult betegséggel, és a minap közölték vele, hogy nincs esély a gyógyulására, sőt, folyamatos kezeléssel sem lehet megmenteni az életét. A fiúcska nem kért mást, csak azt, hadd mehessen haza a családjához és a barátaihoz, és csak reménykedett, hogy kihúzza az ünnepekig. Az ohioi közösség, ahol él, ezért úgy döntött, hogy idén kicsit korábbra hozzák az év legszebb ünnepét, hogy biztosan ne maradjon ki belőle a kis beteg, sőt, meglepetést is tartogattak neki.

Devint múlt vasárnap hozták haza a kórházból, a lakók feldíszítették az utcákat érkezésére, megünnepelve, hogy ismét otthon lehet - még a rendőrautók és a tűzoltóautók is mind fényben pompáztak.

Utolsó kívánságának - hogy idén is legyen még Karácsonya - teljesítésében még idegenek is részt vettek, akik sosem ismerték a családot. A több mint 50 önkéntes feldíszítette az egész környéket karácsonyi izzókkal, mikulásokkal, majd többszáz lufit engedtek szabadjára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.