10 kérdés, amit egy férfi nem tehet fel

Mi kell ahhoz, hogy a nőből csak a kondenzcsík maradjon?

Természetesen tíznél sokkal több olyan kérdés van, amit soha, semmilyen körülmények között nem szabad feltenni egy nőnek, de ha kiszűrjük azokat, amik teljesen egyértelműen kapcsolatrombolók, máris eljutunk ahhoz a tízhez, amivel a férfiak a leggyakrabban szúrják el minden esélyüket.

2012.12.18 10:44Sós Éva

Először is egy férfi soha nem kérdezi meg egy nőtől, hogy megcsókolhatja-e, mert a válasz az lesz, hogy egy férfi nem kér engedélyt csókra, hanem csókol. Aki mégis engedélyre vár, férfi helyett kisfiúnak fog tűnni, márpedig a nők többsége nem erre vágyik. Lehet, hogy igent mond, de az már inkább udvariasság, miközben belül azt üvölti NEM!

Másodszor, soha nem szabad megkérdeznie a kiszemelt hölgyet, hogy elhívhatja-e egy randira. A nők olyan férfira vágynak, aki irányít, nem olyanra, akinek engedély kell az udvarláshoz. Ha megtetszik neki egy nő, a férfinak egyszerűen el kell kérni a telefonszámát, vagy meg kell mondania hova tervezi elvinni a közeljövőben.

Harmadszor a férfi sose büszkélkedjen autójával vagy házával, hiszen ez azt az érzést keltheti a nőben, hogy mindenáron le akarja nyűgözni. Sokkal nagyobb hatást válthatnak ki az anyagi javak, ha nem képezik minden beszélgetés fő témáját.

A negyedik szabály, hogy mindig kész tervvel kell érkezni. Nem szabad megkérdezni a nőt, hogy mit szeretne csinálni, mert többségük nem szereti, ha neki kell döntenie.

Az ötödik kérdés, ami képes nagyon gyorsan lelombozni egy nő érdeklődést, ha a férfi megkérdezi, hogy bejön-e a nőnek. Az igazi férfi eleve feltételezi, hogy tetszik a hölgyeknek és nem teszi fel a kérdést, amiből az szűrhető le, hogy nem elég magabiztos.

A hatodik tipp, hogy sosem szabad rákérdezni a nőnél, miért nem válaszolt az üzenetekre, hiszen így a férfi olyan színben tűnik fel, mint akit ez nagyon érdekel, másrészt bűntudatot kelt a nőben, ami bizonytalansághoz vezethet.

Szintén az önbizalomhiányra utalhat, ha a férfi a nő előző kapcsolatairól érdeklődik.

Nagyon fontos, hogy a férfi ne vesse fel egy későbbi randi lehetőségét olyan nőnek, akit éppen csak megismert. A nőnek olyan férfira van szüksége, aki “kihívást” jelent, és ha úgy érzi, nyert ügye van, már veszít is az érdeklődésből.

Kilencedik a sorban a “következő lépés”. Nem szabad a jövőről ilyen formán beszélni, hiszen attól a férfi kiszámíthatónak tűnik és biztos, hogy a nő sosem fogja hívni.

A férfinak sosem szabad a nő férfi barátairól rossz szavakkal szólni, különösen, ha még nem találkozott velük, mivel ezzel nagyon gyorsan a bizonytalan kategóriába sorolódik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.