Ha eddig nem is nézte, még megszeretheti...

Hogy vegyük rá a nőt a pornóra?

A pikáns pornófilmek, amelyek felpiszkálják a férfi fantáziáját, a nő szexkedvét megölhetik. Vajon megszerettethetjük a párunkkal a pornót?

2012.06.12 18:55ma.hu

Különösnek tűnhet, de ugyanazok a pornójelenetek, amelyek egy férfit izgalomba hoznak, a nő kedvét teljes mértékben lelohaszthatják - állapította meg egy új tanulmány, melyet a Sex Roles közölt.

A kutatók kérdőíveket töltettek ki nőkkel párjuk pornó-használatát illetve kapcsolatuk minőségét, saját szexuális elégedettségüket és önbecsülésüket illetően.

Kiderült, azok a hölgyek, akinek a kedvese sok időt töltött pornónézéssel, kevésbé érezték boldognak a kapcsolatukat, kevésbé voltak elégedettek szexuális életükkel és alacsonyabb volt az önbecsülésük is, mint azoknak, akiknek a párját kevésbé foglalkoztatta a pornó.

Nem kell azonban azonnal leállni a pornófilmnézéssel, hogy a nőknek jobb legyen a közérzete. A pornó-nézésnek tagadhatatlan előnyei is vannak, ezért jobb megoldás a párunkkal is kicsit megkedveltetni a képernyős szex-jeleneteket. No, de hogyan? Nem lehetetlen.

- Ne legyen a mi "piszkos kis titkunk"


Ne kezeljük saját kis titkunkként a pornónézést. A legnagyobb probléma magával a szokással az, hogy a férfiak titokban nézik, ezért aztán a nők úgy érzik, rejtegetnek előlük valamit, vagy a képernyőn látható nőkre, szituációkra vágynak helyettük. Ez gyakran szül konfliktust, és eredményezi a nő alacsony önbizalmát. A hölgyek többnyire érzelmi megcsalást vélnek a dologban.

Ezért aztán sokkal jobb megoldás, ha számukra is kedvelhetővé tesszük a pornót. Tegyük például látható helyre számára a merész oldalakat, és jelezzük, ne lepődjön meg, ha "találkozik velük" a laptopon.

Ha ez stresszeli őt, magyarázzuk el neki, hogy a pornónézés nem azt jelenti: vele van probléma, csupán a férfinak több vizuális ösztönzésre van szüksége, ha maszturbálni akar.

- Keltsük fel az érdeklődését

Hogy be tudjuk-e vonni a nőt a pornófilm-nézésbe, az sokban függ attól: mennyire nyitott a szexualitás terén, érdekelték-e esetleg korábban a szexfilmek. Kellemesen érzené-e magát, ha együtt néznénk ezeket a filmeket?

Azt sem árt tisztáznunk magunkban, mennyire bevállalós az ágyban a barátnőnk. Ha nem szívesen próbál ki a misszionárius pózon túl mást, akkor esélyes, hogy nem szívesen kísérlezetne a pornófilmben látottakkal...

- Ha már a "fedélzeten vagyunk"...

...haladjunk lassan előre. Ne akarjunk mindent azonnal. Lassan vezessük be a párunkat az izgalmasabb, érdekesebb szexpózokba, próbáljunk ki szexjátékokat. Az intenzitást fokozatosan kell növelni.

Az extrém pózok és a hardcore valószínűleg nem fog a nőnek bejönni. Ha el akarjuk kerülni a kellemetlen, kínos szituációkat, ezt tartsuk észben! Még valami: a szexfilmek közül a történettel rendelkezők jobbak a nők számára, mert segítenek nekik hangulatba kerülni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.