Ne koplaljunk, inkább együk ezeket...

6 egyszerű étel - finom és könnyű vele fogyni!

Éhezni nem kell, de iktassuk ki a zsíros, nehéz, hizlaló ételeket étrendünkből! Néhány ízletes étekkel könnyebben fogyásnak indulunk, és az ízük sem utolsó.

2012.02.05 14:55ma.hu

Diétázni nem olyan nehéz, ha finom ételekkel tesszük azt. Ha el is fog az éhség, ezekből bátran ehetünk, nem tesznek rá még egy lapáttal a súlyunkra.

Mit érdemes fogyasztani, hogy jól érezzük magunkat, és mellette könnyebben is fogyjunk? A fogyást segítő ételek között van például...

... az édes burgonya szárított rozmaringgal


Ízletes saláta készíthető néhány szelet édes burgonya és egy csipetnyi szárított rozmaring keverésével - mehet hozzá egy kis fokhagyma is, ha szeretjük. Főzzük őket, amíg a krumpli meg nem puhul megfelelően, ebédre és vacsorára is ehetjük ezt a finom ételt. Egy adag 60 kalória.

...Alma joghurttal


A desszertet is helyettesítendő. Kombináljuk a két kellemes ízű ételt és fogyjunk sokat! Alacsony zsírtartalmú nassolnivaló, reggelire és azokra a percekre is tökéletes, amikor elkap minket az édesség utáni vágy. 2-3 evőkanál joghurtot keverjünk össze pár kis almakockával. 90 kalória.

...Ananász és málna

Ez a két gyümölcs tökéletes arra, hogy a mérgező anyagokat gyorsabban kiürítsük szervezetünkből, és látványos fogyást érjünk el. Finom saláta készülhet belőlük, amely szintén remek desszertnek, persze tejszínhab nélkül! Vitaminban is gazdagok. Egy adag ananászos és málnás gyümölcssaláta 60 kalória. .

...Cukor nélküli műzli és joghurt

Telítő reggeli, két igen egészséges összetevővel. Mindkettő nagy szerepet játszik a súlyvesztésben, érdemes a diétához felhasználni. A cukormentes műzli mindig jól jön, ha egy könnyed, egészséges és finom ételre vágyunk.

...Spárga, spenót és bab

Egészséges és zsírégető zöldségek, amelyekkel könnyebb a fogyás. Valamennyit összekeverhetjük salátának, majd adjunk hozzá alacsony zsírtartalmú salátaöntetet.

...Sült hal és párolt zöldségek

Nemcsak kiválóan telítenek, zsírmentesek is - és nem utolsósorban finomak! Tökéletes választás, a szervezet könnyen lebontja ezt az ételt, a telítettség érzés pedig órákon át tart. Jó étvágyat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.