A macskamániás, a sörkerülő és a konzervatív

Vörös riasztás: az ilyen nőktől óvakodj!

Ha megismerkedünk egy nővel, vegyük alaposan szemügyre, milyen szokásai vannak - figyelmeztetnek szakértők. Abból ugyanis sok hasznos információ leszűrhető arra nézve, milyen lenne a közös jövő.

2011.12.13 10:10ma.hu

Sokszor töprengenek a pasik azon, milyen nőktől érdemes távoltartaniuk magunkat. Mikor kell észrevenni, hogy lobog a figyelmeztető vörös zászló?

Lehet, hogy elsőre nem vesszük észre. Sajnos van, hogy csak pár hónap után tűnik fel. Íme egy kis segítség, mire érdemes odafigyelni, ha elkezdünk randizni egy nővel.

- A nő, akit állandóan megcsaltak. Ha egy nő elmeséli, hányan csalták meg korábban, az gyanús. Lehet, hogy üldözi a balszerencse és a csalfa fickók, de az is lehet, hogy furcsán viselkedik, rémes az ágyban, vagy olyasmit csinál, amivel a férfiakat a megcsalásba kergeti.

- Nem köszöni meg, ha kinyitjuk előtte az ajtót. Ha ez egyszer megtörténik, egye fene. Kétszer? Furcsa. Amennyiben azonban rendszerint ez történik, gondolkodjunk el azon, milyen is ez a nő. Vannak hölgyek, akik úgy vélik, bizonyos dolgok automatikusak a másik ember részéről, ez nekik jár. Talán apuci pici hercegnőjeként nőtt fel, ami nem túlzottan jó jel.

Ez a típusú lány általában mindent megkapott, és fennáll a veszélye, hogy bizonyos dolgokat nem értékel túlzottan.

- Sosem volt egyéjszakás kalandja. Sok férfi gondolja úgy, hogy az ilyen típusú nő éppen megfelelő, hiszen nem adja könnyen magát. Csakhogy az ilyen hölgyekben általában a lazítás, a lazaság képessége sincs meg. Nem mennek bele helyzetekbe, ahol esetleg veszíthetnek. A spontaneitás távol áll tőlük, általában konzervatívak.

- Aki mindenre nemet mondott. Érdekes szituáció, amikor a férfi nagy lelkesedéssel és mosollyal mesél egy régi berúgásról a haverokkal, vagy arról, hogy egyszer elszívott egy füves cigit. A nő pedig mereven bámul rá, meglehetős zavarban.

Ez a hölgy sosem mert kipróbálni semmit. Természetesen senkit sem biztatunk arra, hogy próbálja ki őket, a káros szenvedélyek jók. Ám arra van esély, hogy az a nő, aki soha semmire sem mondott igent, ami egy kicsit is "szabályellenes", nézeteiben merev és megingathatatlan.

- Nem iszik sört egy sporteseményen. A hot dog, a mogyoróropogtatás, a sör hozzátartozik a sportközvetítések élő- vagy tévében követéséhez. A tűsarkakon beegyensúlyozó és poharából rumpuncsot szürcsölő nő általában "magas költségű", és talán nem a mi esetünk.

- A macskamániás. Butaságnak hangzik, de ki ne hallott volna már a kicsit "dilinyós" macskás hölgyekről? Nagy az esély rá, a macskák számától függetlenül, hogy a cicamániás nő egy kicsikét furcsa.

A macskát azért szereti a tulajdonosuk, mert nem igényel akkora figyelmet és törődést, mint egy kutya, és a gazdi akkor szán rá több időt, amikor akar.

Úgy hangzik ez, mint egy ideális szerető? Plusz, a cicát nem kell sétálni vinni. Ez lehetővé teszi a nő számára, hogy távol maradjon az emberi kapcsolatoktól.

- Apró, idegesítő dolgok. A minden falat után száját törölgető nő, a finomkodva evő, a pizzaszeletet is késsel-villával fogyasztó hölgy egy kissé bogarasnak és rendmániásnak hat. Ő az, aki kiakad, ha néhány tárgy nem áll egymás mellett katonás rendben. Nem biztos, hogy hosszú ideig bírjuk.

- Nincs egy igazi, jófej barátja sem. Az a normális, ha valakinek kevesebb, de igazi barátai vannak, mintsem ha sok haverja. Intő jel, ha egy nőnek nincs egyetlen, jó fej, jó megjelenésű barátnője sem - sokat elmond róla. Talán féltékeny típus?

Paranoiás, fél, hogy a csinos barátnői elcsaklizzák a pasiját? Vagy talán mindig a középpontban akar lenni, és nem igazán hallgatja meg  a többieket?

- Nem tűr meg másokat. A nővel, aki nem bírja elviselni, hogy a férfi hozzászól egy másik hölgyhöz is, hogy jóban van a munkatársnőivel, vagy olykor megnéz valakit az utcán (ami egy férfinál természetes), azzal komoly gondok lesznek, és inkább előbb, mint utóbb.

Nem lehet ennyire merevnek lenni, a férfi nem tűri sokáig az ilyesmit. A nő viszont normálisnak veszi, hogy a pasi tűrje el, ha felszed jó pár kilót, előnytelenül fiúsra vágatja a haját, vagy nőietlen mackóalsóban várja minden este a párját. Természetesen a férfi lesz a hibás, ha egy másik hölgyemény a képbe kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.