Elég ha annyit mondunk: mindjárt elmegyünk

Szex: a pasit két mágikus mondat is az csúcsra repíti!

Ahhoz, hogy igazi "szexmágusok" legyünk, nem kell a legvadabb dolgokat szemezgetni az erotikus szótárból. Legtöbb esetben az élvezetnek hangot adni is tökéletesen megfelel a célnak.

2011.08.12 19:00ma.hu

Ha azon gondolkodunk, mi is teszi igazán jóvá a szexet, illetve mi pörgeti fel a férfit, elsősorban a fizikai dolgok szoktak eszünkbe jutni: hogyan érintsük meg egymást, milyen pozíciókat próbáljunk ki, és melyek azok a területek a másik testén, amelyre "koncentrálni kell".

Ám legalább ennyire hatékonyak a szavak is, amelyeket használunk szex közben! A kérdés az: használjuk-e őket?

A szégyenlősebbek általában nem teszik, sokan nem tudják, mit kéne mondaniuk, ezért inkább hallgatnak. Mások pedig azt gondolják, pornófilmbe illő mondatok kellene hogy elhagyják a szájukat, ha igazán izgalmassá akarják tenni a dolgot.

Ez azonban nincs így - persze, van, aki szívesen hozza lázba a partnerét olyasmivel, hogy: "keményebben, rosszfiú!", ám a legtöbb esetben - higgyük el -, az is tökéletesen megteszi, ha jelezzük a másiknak, hogyan érezzük magunkat!

Az erotikus töltetű beszéd ugyanis igencsak stimuláló hatással van a partnerünkre.


A férfiak nagy többsége számára az is nagyon izgató, ha a nő jelzi: mindjárt elmegyek! - egyszerű, mégis ütős! A férfiak számára ez azt jelenti, hogy remek szeretők, és semmi sem izgatja fel őket, teszi büszkévé jobban.

Jó érzéssel tölti el a nő elégedettsége, kielégülése, és elérte nála azt, hogy már-már elveszítse önkontrollját. Ráadásul, mivel a férfiak jellemzően sok esetben előbb érnének el a csúcsra, mint a nő, ez a mondta biztatásképpen hat rájuk, hogy ők is "megengedjék maguknak" az elélvezést.

Azok a gyengéd mondatok is hasonlóan izgatóak, ha például a nő megdicséri a pasit: "imádom, ahogy csókolgatod a mellemet". A tetszés kinyilvánítása tehát bőven elég ahhoz, hogy a másikat izgatottabbá tegyük, és visszajelzést kapjon róla, hogy jól csinálja a dolgokat!

Olyan ez, mint egy finom étel elfogyasztása: ha beszélünk közben róla, milyen ízletes is, az még jobbá teszi...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.