Nagy eséllyel ejtik teherbe partnerüket a macsók

A "minőségi" férfival gyakrabban jár orgazmus?

A jóképű, férfias férfiak jobbak az ágyban, és gyakrabban ejtik teherbe partnereiket, derült ki egy új kutatásból.

2011.08.03 08:50medipress.hu

A Pennsylvania Állami Egyetem kutatói 110 heteroszexuális pár intim szokásait tanulmányozták.

A férfiakról fényképet készítettek, arcukat pedig felmérték a szimmetrikusság és férfiasság szempontjából, majd kérdőívet kellett kitölteniük a gyönyörérzetükkel és szexuális életük részleteivel kapcsolatban.

A "minőségi" férfival való szeretkezés során a férfi kielégülése közben vagy után a nők is gyakrabban jutottak el a csúcsra.

A férfias-domináns férfival való együttlét során többször fordult elő ejakuláció előtti orgazmus, és egészében véve gyakrabban elégültek ki.

Az Új-Zéland Szex Terápia Központ igazgatója, Robyn Salisbury elmondta, hogy meglepték az eredmények, melyek megerősíteni látszanak a szexuális legendákat és persze a jólfésült emberek arroganciáját.

A kiváló intim teljesítményt több tényező határozza meg, például a vágy, a hangulat és a test ismerete. "A kinézet is ide tartozhat, de nekem nem meggyőződésem, hogy ez lenne a legfontosabb. A kevésbé előnyös kinézetűek se csüggedjenek."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.