A színészre rászakadtak a feladatok

Mosolyszünet után költözött össze Gonda Kata és Baronits Gábor

Baronits Gábor és Gonda Kata túl vannak egy hónapos mosolyszünetükön. Olyannyira, hogy össze is költöztek.

2010.05.06 17:30Kiskegyed

A Jóban Rosszban szívtiprója, Baronits Gábor és a Barátok közt egykori Noémije, Gonda Kata 8 hónapja van együtt - ha az egy hónapos, januári mosolyszünetet is beleszámítjuk.

A problémát az okozta, hogy Gábor, aki a sorozat mellett két színházban is játszik, húszévesen nem tudott megbirkózni a hirtelen rászakadt feladatokkal. A színészpalánta nyáron költözött el otthonról, és azóta egyedül kell eltartania magát.

A két fiatal azonban a szakítás után sem távolodott el egymástól, hiszen egy darabban játszottak az IBS színpadán. Az egyik próba után beültek vacsorázni, és megbeszélték a problémákat.

Azóta megint együtt vannak, sőt, össze is költöztek, ám ezt még nem tekintik véglegesnek. „Csak próbáljuk a közös életet, de egyelőre bevált. Nem üres a hűtőm többé” – viccelődött Gábor.

Fegyverbe szólít a Jóban Rosszban amazonja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.