Volt, hogy napokig nem látta szeretteit

Munkáját elvesztette, családját visszakapta a Jóban Rosszban sztárja

Folyton keresi az egyensúlyt, mégis a végletekben éli az életét Nagyváradi Erzsébet - A színésznő végre a családjának élhet, anyáskodhat.

2010.01.06 12:30Kiskegyed - Fotó: mindenkilapja.hu

A Jóban Rosszban csak egy kalandnak indult Nagyváradi Erzsébet életében. Mellékszereplőként került a produkcióba, fél évre terveztek vele, aztán négy esztendő lett belőle.

Tisztában volt vele, hogy egy szappanopera nem jelenthet biztonságot, tudta, nem onnan fog nyugdíjba menni. Így nem is keseredett el, amikor kiírták. A búcsú nem is jöhetett volna jobbkor.

Volt, hogy napokig nem látta családját

„Nagyon elfáradtam – mondja a színésznő. – A rengeteg munka lefoglalta az életemet. Egyre nehezebb volt anyaként, társként és színésznőként is helytállnom. Egyiket sem szerettem volna elhanyagolni.”

Ráadásul közben első osztályos lett Erzsébet kisfia, Botond. A színésznő tudta, hogy a fiúnak szüksége van rá, biztonságot jelent neki, ha édesanyja ott áll mögötte, s támogatja.

„Boldog vagyok, hogy visszakaptam a családomat, végre jelen vagyok az életükben. Volt olyan időszak az életünkben, amikor három hónapig folyamatosan dolgoztam. Annyira fáradt voltam, hogy amikor a reggeli dugót ki akartam kerülni, behajtottam egy zsákutcába, és a parkoló autókra dudáltam, miért nem mennek már. Na, akkor a párom is jelezte, hogy nem lesz ez így jó. Bár érdekes módon ők a fiammal jobban bírták, mint én, akinek majd megszakadt a szíve, mikor tudtam, hogy a család éppen kirándul valahol, én pedig már két napja nem is láttam őket.”

„Minden, mint Apika”

Erzsébet most végre remekül érzi magát, még ha vannak is hullámvölgyek az életében, de ezeken mindig túljut. Két év múlva negyvenéves lesz, de ettől sem esik kétségbe. Vannak céljai, és amióta édesanya lett, úgy érzi, akinek gyermeke van, az másképpen öregszik.

A művészet iránti hajlam az egész családot átjárja. Erre jó példa kisfia, aki négyévesen látta az István, a királyt, s a darab hatására maga is írni kezdett.

„Színdarabot írt, amit nekem diktált. Különleges képességei vannak, ének-zene tagozatos iskolába jár. Mikor megkérdezem tőle, hogy mi szeretne lenni, azt válaszolta: Minden, mint Apika. Ugyanis a párom, János egykor vízilabdázott, most fogorvos, és emellett két együttesben is énekel, elismert blues-zenész. Dalokat ír nekem, közös sanzonműsorunkkal szoktunk fellépni."

Nem vagyok egyedülálló

"Óriási szerelem a miénk. Több mint nyolc éve vagyunk együtt. Mindketten túl vagyunk már egy házasságon. Időnként szóba kerül, hogy hivatalosan is meg kellene erősíteni a kapcsolatunkat. De rájövünk, hogy gyönyörű családi életünk van papír nélkül is, és én így is feleségnek érzem magam. Vicces, hogy nemrég kaptam egy hivatalos nyomtatványt, melyen be kellett jelölnöm a családi állapotomat. Két választás volt: egyedülálló vagy házas. Még véletlenül sem volt olyan lehetőség, hogy kapcsolatban. Ezen elgondolkodtam: akkor most én hivatalosan egyedülálló vagyok? Pedig nem, hiszen családban élek.” -
mesélte Nagyváradi Erzsébet a Kiskegyedben.

Tudja meg, mi történt a színésznővel a zsákutcában!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.