Részleges dugók és árpádsávos zászlók

Félpályás útlezárás a magyar-szlovák határnál, Rajkán és Vámosszabadin

Félpályás útlezárást tart a Jobbik Magyarországért Mozgalom hétfőn délután 5 óráig a magyar-szlovák határ közelében Rajkánál, a magyar gárda pedig délután 4 óráig Vámosszabadinál - közölte a rendőrség az MTI-vel.

2008.11.10 12:09MTI

Mindkét helyszínen 15-15 kocsi zárta le a fél pályát a kora délelőtti órákban. Egyik-másik járművön árpádsávos zászló lengett. Részleges dugók alakultak ki, mivel nem volt nagy a forgalom. A rendőrség mindkét helyszínen jelen volt. Kopetti Tamás, a rajkai demonstráció szervezője, a Jobbik mosonmagyaróvári elnöke az MTI-nek elmondta: céljuk a figyelemfelkeltés. Tiltakoznak a dunaszerdahelyi brutális rendőri beavatkozás ellen, elítélik a szlovák kormány magyarellenes politikáját és a magyar kormány ez ügyben megnyilvánuló tehetetlenségét. Korábbi hírek szerint a nap folyamán több határátkelőnél tartanak félpályás útlezárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.