Dunakeszi

Megméretteti magát Bajnai mozgalma

Az Együtt 2014 és a Párbeszéd Magyarországért (PM) párt közös támogatásával indul a dunakeszi időközi önkormányzati választáson a korábban LMP-s Oláh Noémi.

2013.03.01 08:01MTI

A Népszava és a Népszabadság cikkei szerint a városban március 25-én tartanak időközi voksolást, mert a korábbi képviselő, a fideszes Fodor Sándorné elhunyt. Négyen indulnak a mandátumért: Benkő Tamás (Fidesz), Bernát Kristóf (Jobbik), Miczki Melinda (MSZP) és Oláh Noémi.

A fiatal szociológus a Népszabadság szerint korábban az LMP színeiben indult a 2010-es választásokon, akkor a voksok valamivel több mint 8 százalékát szerezte meg ugyanabban a körzetben. Most hivatalosan függetlenként adta le ajánlószelvényeit, a lap információi szerint azért, mert a PM az ajánlások leadásakor még nem volt bejegyezve.

Az MSZP jelöltje - aki jelenleg a megyei közgyűlésnek is tagja - a legutóbbi választáson huszonöt százalékos eredményt ért el, de a körzetet így is a Fidesz nyerte meg masszív harminckilenc százalékkal - írja a Népszabadság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.