"Nyugalom lesz és jó kormányzás"

Bajnai Gordon: március 15-ig párttá alakul az Együtt 2014

Március 15-ig párttá alakul az Együtt 2014 választói mozgalom - mondta Bajnai Gordon, a szervezet társalapítója csütörtökön Pécsen.

2013.02.28 19:06MTI

A volt miniszterelnök a Pécs-Baranyai Értelmiségi Egyesület által szervezett lakossági fórumot megelőző sajtótájékoztatón azt mondta: a március 15-iki ünnepségükre már olyan pártként szeretnék hívni támogatóikat, szimpatizánsaikat, amely reményt kínál arra, hogy sikerül megszabadulni az Orbán-Simicska uralomtól, garanciát ad rá, hogy nem térnek vissza a 2010 előtti korszak hibáihoz, bűneihez, valamint nyugalom lesz és jó kormányzás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.