Programalkotó pártértekezletet tartanak

MSZDP: Kapolyi az elnök, Schmuck a főtitkár

A Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP) 45. tisztújító kongresszusán újraválasztották a párt elnökét, Kapolyi Lászlót - mondta Schmuck Andor, akit főtitkárrá választottak.

2011.10.08 18:52MTI

Schmuck Andor a kongresszus legfontosabb döntésnek nevezte, hogy az MSZDP a jövőben is önálló és független párt marad, mert önállóan akarják képviselni a szociáldemokrata értékeket.

Hozzátette, szombaton arról is határoztak, hogy október 22-én programalkotó pártértekezletet tartanak, és ugyanerre a napra politikai nagygyűlést is szerveznek, amely terveik szerint az MSZDP történetének első nagy tömegrendezvénye lesz.

Schmuck Andor a tavalyi önkormányzati választásokon a Tisztelet Társasága és a Magyarországi Szociáldemokrata Párt által támogatott főpolgármester-jelölt volt, de az induláshoz nem sikerült elegendő ajánlószelvényt összegyűjtenie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.