Ferencvárosban is erősödik az MSZDP

Az MSZP-ben ellenségesen tekintenének a szociáldemokratákra?

Újabb szocialisták léptek át a Magyarországi Szociáldemokrata Pártba (MSZDP), ezúttal Ferencvárosban - írta szombaton a Népszava.

2008.10.11 10:15Népszava

A lap értesülése szerint nyolc helyi MSZP-s döntött úgy, hogy a jövőben a Kapolyi László fémjelezte pártban szolgálja a baloldalt. A kerületben összesen 27-en igazoltak már át az MSZDP-hez, azt pedig rövidesen eldöntik, indítanak-e önálló jelöltet az SZDSZ-ből kilépett Gegesy Ferenc országgyűlési képviselő helyére, január 11-ére kiírt időközi választásra. Kapolyi László azt közölte, nem gondolja, hogy az MSZP-ben ellenségesen tekintenének a szociáldemokratákra.
 
Ezzel összefüggésben utalt arra, hogy a két baloldali párt még decemberben együttműködési megállapodást kötött azzal a céllal, hogy minél több szavazót elérjenek. Korábban Óbudán és Zuglóban igazoltak át szocialista önkormányzati képviselők "Kapolyi csapatába", a szociáldemokratákhoz - emlékeztet a Népszava.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.