A kormánnyal is szakíthat ősszel az MSZDP

Az MSZDP nem kér a jelenlegi kormány neoliberális politikájából

A kormánytól is megvonhatja támogatását ősszel a Kapolyi László vezette Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP) - értesült a Magyar Hírlap.

2009.06.26 07:51Magyar Hírlap

Az MSZDP nem kér a jelenlegi kormány neoliberális politikájából - mondta a lapnak Hárs Gábor, országgyűlési képviselő, aki az MSZP frakció tagja. Hozzátette: a politikai térfél baloldalán, a Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalommal közösen próbálnak érvényesülni. A Magyar Hírlap úgy tudja: az MSZDP kétnapos elnökségi ülésén határoznak arról, hogy ősszel, a következő parlamenti ülésszaktól átüljön-e a függetlenek közé Kapolyi László és Hárs Gábor. A lap megjegyzi: az MSZDP két politikusa jelenleg az MSZP frakció tagjai.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.