MSZDP-s tagelszívás a szocialistáktól

Csalódtak Gyurcsány Ferencben és politikájában?

Tovább duzzad a Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP), a Kapolyi László milliárdos, MSZP-s országgyűlési képviselő által vezetett pártba ugyanis tömegével lépnek be olyan szocialisták, akik csalódtak Gyurcsány Ferencben és politikájában.

2008.05.05 07:13Magyar Nemzet

A Magyar Nemzet információi szerint az MSZP-nek a korábbi évek harmincezer feletti tagságából már csak húszezer maradt. Az MSZDP két héttel ezelőtti pártértekezletén módosította alapszabályát, mert az utóbbi hónapokban megnőtt a belépők száma.

Eszerint a végleges tagságot csak egy idő, maximum egy év után lehetne megszerezni, a döntés pedig az alapszervezetek kezében van - írta a Magyar Nemzet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.