Egzotikus sportautó aranyberakásokkal

Karbon-fémtest és 1100 lóerő: elbűvöl a Bugatti Linea Vinceró

A Mansory mindig gondoskodik róla, hogy autói címlapra kerüljenek, kreációi pedig általában megosztják a közönséget - A svájci specialista tavaly jó érzékkel nyúlt a Bugatti Veyronhoz, s a karbon-fém testtel rendelkező, 1100 lóerős egzotikus sportkocsinak a Linea Vinceró nevet adta.

2010.08.07 12:21autoblog.hu - Fotó: worldcarfans

Most elkészült az autó aranyozott kivitele, a Linea Vincerò d'Oro, amellyel megint elvetették a sulykot. A sztenderd Veyronnal szemben a Linea Vinceró módosított sárvédőkkel, rövidebbre szabott géptetővel, átalakított orr-résszel és új első köténnyel rendelkezik.

A LED-es fénycsíkok és a hűtőrácsba integrált V-forma a front legjellegzetesebb vonásai.

Ezen kívül lecserélték a küszöböket is, megnövelték a légnyílások méretét és új diffúzorral látták el a fart.

Ezekhez a műveletekhez a Mansory kizárólag szénszálas műanyagot használt, a karbonlapokat pedig különleges hő- és nyomáskezelésnek vetette alá, amitől azok még kiválóbb minőségűek lettek.

S aztán következett az aranyozás, amely egy Bugatti Veyron esetében azt mondom, még elmegy. A hűtőrács, a kerekek, a tükrök, a kilincsek, az üzemanyag-betöltő nyílás és más apró részletek arannyal futtatottak.

Az utastérben talán egy kicsit már sok a csillogásból: az ülések, az ajtóbelsők és a műszerfal mind aranyszínű, diódák által keltett fényt áraszt.

Különleges mintázatú és természetesen aranyszínű bőrkárpit jutott az ülésekre és a sportkormányra is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.