Minőségi alternatíva az öltözködésben

Teljeskörű kényeztetés a Bugattitól!

2010 nyarán egy új, nemzetközi divatmárka jelenik meg a magyar divatpalettán.

2010.07.27 10:15bellacafe.hu

A német Bugatti brand – magyar forgalmazói háttérrel – a Rózsakert Bevásárlóközponton belül nyitja meg első önálló üzletét augusztus végén, mintegy 100 nm-en.

A hivatalos megnyitóra 2010. szeptember 9-én kerül sor, ahol egy fashion show keretén belül mutatkozik be a 2010/2011-es őszi- téli kollekció a sajtó, és a nagyközönség számára. A márka szervesen illeszkedik a Rózsakert Bevásárlóközpont fashion portfóliójába, ahol a Calvin Klein, és a Gant márkák mellé sorakozik fel a Bugatti.

A Bugatti a férfiak számára nyújt minőségi alternatívát az öltözködésben,- kínálatában a teljes választék szerepel, a fehérneműtől az öltönyökig, kabátokig, a cipőtől a bőröndig,- felső középkategóriás árfekvésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.