Tömegszerencsétlenség

Négyes karambol az M3-ason - heten kerültek kórházba

Öt felnőtt és két gyermek került kórházba az M3-as autópálya kálmánházi pihenőhelyénél este történt tömegkarambol helyszínéről.

2014.08.08 09:02Havariapress

Csütörtökön este 9 órakor rohant egymásnak három személygépkocsi és egy mentőautó az M3-as autópálya 213-as kilométerénél, a Nyíregyháza felé vezető oldalon.

A balesetben öt ember sérült meg, a mentők kórházba szállították őket. Az egyik sérült állapota súlyos, a többieké könnyű.

Az egyik karambolozott személyautóban két gyermek is ült, akiknek láthatóan nem esett bajuk, de megfigyelésre kórházba szállították őket.

A mentés és a helyszínelés a hajnali órákban ért véget, a forgalom zavartalanul halad a sztrádaszakaszon.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.