Motor, kerékpár, gyalog

Jelzőtábla, kereszteződés, mentőautó - két halott, egy súlyos sérült az utakon

Egy motoros és egy gyalogos áldozat.

2013.06.28 12:38Havariapress
Fotó: MTI

Csütörtökön kora este baleset történt Karcag belterületén, egy vasúti átjáróban. A 22 éves motoros az átjáróban elesett, majd több métert csúszva, egy jelzőtáblának csapódott. olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba szállítása után életét vesztette. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Egy kutyáját sétáltató féri lépett le az úttestre ebe után, egy arra tartó személyautó elé Pécsett. Az autós már nem tudott megállni, a gyalogost elütötte. Az elgázolt 29 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a mentőautóban életét vesztette. A Pécsi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Súlyos sérüléseket szenvedett az a 17 éves, kerékpárral közlekedő lány, akit egy személyautó ütött el csütörtökön este Alsópáhokon.

A baleset a zalai község Hévízi utcájában történt csütörtökön este fél 10-kor. Az egyik kereszteződésben egy személyautó hajtott a kerékpárral közlekedő lánynak. A 17 éves fiatal súlyosan megsérült, a mentők kórházba szállították. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, az autót vezető hévízi férfival szemben eljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.