Hurrikán

Fél év után egy lakóautóban bukkantak a Sandy egyik áldozatának holttestére

A férfi visszahúzódó életet élt, így a vihar után senki sem kereste. Mivel a lakóautó nem volt lelakatolva, szomszédaiban felmerült, hogy esetleg bent lehet, de nem merték megnézni, a rendőrség pedig gyanújukra érdemben nem reagált.

A Sandy hurrikán az Egyesült Államokban - New York és New Jersey 2012.11.02. képgaléria

2013.06.26 19:17MTI
Katt a képre - galéria nyílik! A Sandy hurrikán az Egyesült Államokban - New York és New Jersey 2012.11.02.

Csaknem fél évvel a Sandy hurrikán pusztítása után fedezték fel a forgószél egyik áldozatának holttestét egy New York-i lakóautóban.

Az áldozatot szomszédai találták meg még áprilisban. Az orvosszakértői vizsgálat nemrégiben jutott arra a következtetésre, hogy a 62 éves férfi New York Queens negyedében, a Rockaway félszigeten álló lakókonténerében fulladt meg az októberi viharban. A hétfői hivatalos bejelentés szerint így ő a Sandy hurrikán 44. New York-i áldozata.

A The New York Times híradása szerint a férfi visszahúzódó életet élt, így a vihar után senki sem kereste. Mivel a lakóautó nem volt lelakatolva, szomszédaiban felmerült, hogy esetleg bent lehet, de nem merték megnézni, a rendőrség pedig gyanújukra érdemben nem reagált. Végül az áldozat egy ismerőse vállalta, hogy megnézi a lakóautót, ő talált rá a férfira.

A karibi térségben és az Egyesült Államok keleti partján emberek tucatjainak halálát és több milliárdos anyagi károkat okozott a tavaly októberi hurrikán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.