Baleset és sok szerencse

Drámai videó: taxi tarolta le a babakocsit toló anyát

Bámulatos lélekjelenlétről tanúskodik az a videó, melyen egy megbokrosodott taxi elcsapja a gyermekét babakocsiban sétáltató anyát. A kórházból egyenesen a templomba mentek...

2013.06.13 14:30ma.hu

Szinte elképesztő, hogy csak kisebb sérüléseket szenvedett az a 17 éves anyuka és kislánya, akikbe sétálás közben hajtott egy taxi. A sofőr ugyanis vezetés közben kapott szívrohamot és meghalt, így a kontrollálatlan jármű szinte letarolta a családot.

Noha a felvétel szerint mindketten kaptak az ütésből, az anya fájdalmat nem ismerve rohant a járműhöz, és szedte ki alóla a babakocsiba szorult kisbabáját.
   
A fiatal anyuka elmondása szerint, amint elhagyták a kórházat, egyből a templomba mennek: „Imádkozni fogok és megköszönöm, hogy életben maradtunk” – mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.