Árvíz

További 1100 katonát rendeltek ki a Dunakanyarba - drámai képek!

A Magyar Honvédség további 1100 katonát rendelt ki a Dunakanyarba az árvízi védekezéshez - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM).

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.06.08 20:31MTI
KATT a képre! >>>

A tájékoztatás szerint az eddig bevetett erőkön felül szombat este 6 órától két váltásban további 1100 katona kezdte meg a munkát a Dunakanyar 9 településén. Ők 12 órás váltásokban kézi erővel építik a gátakat.

Emellett a védekezésben résztvevő katonák létszámát a honvédség az eddigi helyszíneken is változatlanul fenntartja, vagyis az új feladatokkal és létszámmal 20 helyszínen 5700 katona vesz részt az árvízvédelmi feladatokban. További 3900 honvéd pedig készen áll arra, hogy bevonják a védelmi munkálatokba - írta a HM.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.