Egy eredeti egyterű

A Chrysler nagyot alkotott a Grand Voyager-rel

Igazi egységet alkot 30 új technikai megoldás intelligens kombinációjával az eredeti egyterű legújabb és legnagyszerűbb változata, a Grand Voyager.

2008.06.20 12:00ma.hu

A teljesen új külső forma a jövőbe tekint. Benne 2.8 literes, közös nyomócsöves, turbódízel erőforrás gondoskodik a teljesítményről, melynek hatékony továbbítását 6 sebességes automata váltó segíti. 

A legendás Stow'n Go ülés- és csomagtartórendszernek köszönhetően a hét utas helyéből pillanatok alatt hatalmas rakodótér alakítható ki, ráadásul az ülések kivétele nélkül. Ez az elképesztő rendszer 200-féle utas és csomag-elhelyezési variációval szolgál.


A második és harmadik sor üléseivel a helyükön, a padló alatti tároló-rekeszekben rengeteg csomagnak találhatunk helyet. A második és harmadik sor üléseinek a padló alá süllyesztésével pedig hatalmas, egybefüggő, sík csomagtér nyerhető. 

Álló helyzetben a harmadik sor ülései most akár egy gombnyomásra lehajthatók és megfordíthatók, így az autóból kifelé nézve is használhatjuk azokat.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.