Saját platform készül a Chryslernél

Magad, uram: padlólemezt fejleszt a Chrysler

Nagy fába vágja fejszéjét a Chrysler: a Mitsubishitől kapott padlólemezek helyett inkább teljesen saját platformot fejlesztene. Ehhez új fejlesztőközpontot is épít, ahol Chrysler Sebring és a Dodge Caliber utódait álmodják majd meg.

2008.02.15 06:37ma.hu

Az amerikai márka mostani középkategóriás modelljei mind a Mitsubishi Lancer-Outlander platformjára épülnek, ugyanis a mérnökök egy percig sem törték magukat az ez irányú kutatásokkal. Most tehát nem keveset kell invesztálniuk a projektbe - de kénytelenek lesznek, mert ezek a kocsik hozzák a pénzt. Ezért is egy elképesztően sokoldalú platformban gondolkodnak az illetékesek, amiből gyakorlatilag bármit kihozhatnak majd.

Eredményre persze jó ideig nem kell várni: 5-6 évnél korábban nem valószínű, hogy megismerjük a Project D nevű program eredményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.